STARBUCKS® ESPRESSO ROAST
Fyldig og intens
Oplev de fyldige noter af blandt andet sød karamel fra denne STARBUCKS® Espresso Dark Roast – en blanding af noter, som er en central del af Starbucks' velkendte håndlavede caffe latter. Du vil elske intensiteten fra denne tidløse opskrift, som du kan smage på blot få sekunder med din NESCAFÉ® Dolce Gusto®-kaffemaskine.
NÆRINGSDEKLARATION | Per 100 g | Per 100 ml | Portion | % RI* | |
---|---|---|---|---|---|
Energi (8kJ/g) | kJ | 1093,8 | 24,0 | 7,2 | 0% |
Energi (2kcal/g) | kcal | 266,9 | 5,7 | 1,7 | 0% |
Fedt | g | 17,1 | 0,0 | 0,0 | 0% |
-heraf mættede fedtsyrer | g | 7,6 | 0,0 | 0,0 | 0% |
Kulhydrat | g | 0,2 | 0,0 | 0,0 | 0% |
-heraf sukkerarter | g | 0,2 | 0,0 | 0,0 | 0% |
Fibre (DP > 3) | g | 38,7 | 0,7 | 0,2 | |
Protein | g | 8,1 | 0,3 | 0,1 | 0% |
Salt | g | 0 | 0,0 | 0,0 | 0,2% |
*RI - Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal).

Hårdt arbejde giver en lækker smag
I 1975 begyndte STARBUCKS® at søge efter den perfekte kombination af bønner med fokus på smag og ristning. Efter flere måneders eksperimentering blev denne kaffe udviklet – en kaffe med en dejlig og sød smag af karamel. Det er faktisk rigtigt, og vi har ikke ændret opskriften lige siden.
Du vil måske også kunne lide
BEDSTE TIPS


ROAST SPECTRUM
Flere års fokuseret arbejde og en masse ekspertise har ført til Starbucks™ Roast Spectrum, som består af Starbucks® Blonde Roast, Medium Roast og Dark Roast. Alle kaffebønner har brug for en særlig balance af tid og temperatur, når det bliver ristet, for at kunne udvikle deres helt egen aroma, syrlighed, krop og smag.


FORPLIGTET TIL ETISK KORREKT FREMSKAFFELSE
Starbucks er forpligtet til at fremskaffe 100 % af sine kaffebønner på en etisk korrekt måde og nåede for nylig en milepæl på 99 %. Målet er at gøre kaffe til verdens første bæredygtige landbrugsprodukt.


KAFFE-PRAKSIS
Vores Coffee and Farmer Equality (C.A.F.E.) Practices-program er udviklet i samarbejde med Conservarion International. Det er et program, der hjælper os med at kunne levere kaffe af høj kvalitet over en lang periode og på samme tid tilbyde ordentlige forhold for landmænd, der arbejder i industrien, og deres lokalsamfund.
